Extra controles op naleving ‘opsluiting’ in Nerja

NERJA – Binnen de gemeente Nerja wordt tot maandag 23 november (middernacht) bijzonder streng gecontroleerd op de naleving van de tijdelijke ‘opsluiting’, waarbij het niemand is toegestaan zonder een geldige reden de eigen gemeentegrenzen te overschrijden. Op het niet naleven van de tijdelijke regelgevingen staan sancties, zo meldt de gemeente Nerja in een persbericht.

Ook wordt er streng gecontroleerd op de verplichte sluitingstijd van 18.00 uur voor horecabedrijven en winkels, alsmede het dragen van mondmaskers op straat en het naleven van de avondklok (dagelijks 22.00-07.00 uur). Dit alles in het kader van de bestrijding van het Covid-19 virus.

Voor vragen omtrent de nieuwe regelgeving heeft de gemeente het telefoonnummer  +34 952 548 400 opengesteld. Ook het e-mailadres omac@nerja.es is hiervoor beschikbaar. Op de website https://www.mapacovid.es/detail/Nerja houdt de Junta de Andalucía de laatste ontwikkelingen en regelgevingen omtrent het virus bij.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s