Cafetaria El Limonero Nerja opent in december de deuren

NERJA – De huidige beperkingen rond het Covid-19 virus weerhouden een enkele ondernemer er niet van om in Nerja een nieuwe zaak te openen. Zo zwaaien de deuren van het nieuwe Cafetaria El Limonero aan de Calle Los Huertos 1 in december voor het eerst open.

Momenteel wordt er de laatste hand gelegd aan de voltooiing van het interieur, volgende maand gaat het horecabedrijf volgens de huidige planning voor het eerst open. De focus van het bedrijf ligt straks op het serveren van ontbijt en gedurende de dag een drankje en diverse tapas. De bekendmaking van de exacte openingsdatum volgt binnenkort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s