Koploper Espanyol te sterk voor Málaga CF

MALAGA – In de Spaanse Segunda División toonde koploper Espanyol zich maandagavond 2 november te sterk voor de Andalusische voetbalclub Málaga CF. In het stadion La Rosaleda van Málaga stond na negentig minuten een 0-3 eindstand op het scorebord.

Espanyol liet vroeg in het duel blijken effectief te zijn in het benutten van scoringsmogelijkheden: al na zeven minuten spelen stond de lijstaanvoerder op een 0-1 voorsprong na een treffer van Adrián Embarda Blázquez. Málaga liet zich door de vroege tegenslag niet uit het veld slaan en toonde zich qua veldspel vrijwel gelijkwaardig aan de bezoekers, zonder daarbij tot scoren komen.

Nadat de rust met 0-1 werd gehaald, verdubbelde Espanyol zes minuten na de hervatting de voorsprong. Raúl de Tomás tekende voor de tweede treffer van de avond namens de club uit Barcelona. Adrián Embarda Blázquez bepaalde vijf minuten later met zijn tweede doelpunt de eindstand op 0-3.

Foto (c) website Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s