Flying Dolphins bij Fitzgerald’s Bar

NERJA – De in de Axarquía-regio vermaarde en populaire band The Flying Dolphins treedt zondag 8 november op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja.

De band treedt in november elk weekeinde op bij Fitzgeralds’s. De optredens beginnen telkens om 19.00 uur en duren tot circa 22.00 uur, de toegang is vrij. The Flying Dolphins staan geprogrammeerd op de zondagen 8 en 15 november, zaterdag 21 november en zondag 29 november. Gezien de beperkte capaciteit in verband met het Corona-virus én de verwachte drukte is raadzaam om vooraf een tafel te reserveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s