Zonnig en relatief warm weekeinde voor Nerja

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorzien voor dit weekeinde veel zon en gemiddelde dagtemperaturen circa 23 graden Celsius rond Nerja. In het midden van de volgende week is er kans op regenval. De wind laat het de komende dagen zo goed als afweten, zo blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen.

Zowel op zaterdag 31 oktober als op zondag 1 november trekken er voor het middaguur nog wolkendekken voorbij, daarna breekt de zon door en gaan de temperaturen omhoog. Ook de eerste dagen na het weekeinde blijft het vooral zonnig en komt er geen verandering in de temperaturen.

Voor woensdag en donderdag is er volgens de weerkundigen een grote kans op neerslag, in de temperaturen komt daarbij weinig of geen verandering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s