Serie aan nieuwe wandelroutes rond Nerja

NERJA – Er komt een nieuw netwerk aan wandelroutes rond Nerja, bestaande uit vijftien verschillende trajecten. De gemeenteraad van Nerja besloot afgelopen donderdag tijdens de maandelijkse raadsvergadering tot de oprichting van de zogeheten ‘Red de Senderos de Nerja’, waarmee wandelroutes rond de kustplaats worden gepromoot.

Het netwerk bestaat straks uit vijftien routes: : Cuesta del Cielo, Pico Almendrón, Barranco de la Coladilla, Maro-Barranco Sanguino, Cerro Mangüeno, Tajo Baena, Cortijo del Imán, Navachica, Torres San Juan, Cueva de los Boes, Cortafuegos a Apretadero, de las Medias Lunas, Sendero Cueva de Nerja-Almijara l, Torre de Maro en de Cliffs en de Sendero Natural Acantilados de Maro.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s