Regenval verwacht in en rond Nerja

NERJA – De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor woensdagavond 21 oktober en donderdagochtend 22 oktober regenval in en rond Nerja. Ook in de nacht van dinsdag op woensdag is er volgens de weerkundigen een kans op neerslag.

Vanaf donderdagmiddag is het volgens de recente voorspellingen de rest van de week droog, al voert de bewolking de komende dagen de boventoon. De gemiddelde dagtemperaturen zakken daarbij tot circa 20 graden Celsius met daarbij een matig krachtige wind. Na het komend weekeinde is er opnieuw (een geringe) kans op neerslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s