Online lezing over Spaanse kunstenaars bij Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan op dinsdagavond 20 oktober via internet een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Manni Coe en gaat over de drie Spaanse kunstschilders Velázquez, Picasso en Dali.

Voorheen werden de lezingen van de Arts Society gehouden in het Centro Cultural van Nerja, vanwege de huidige Corona-crisis worden de maandelijkse lezingen voor de rest van dit jaar aangeboden via internet. Meer informatie over de Arts Society Nerja is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s