Zonnig nazomerweekeinde rond Nerja

NERJA – Met veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van iets boven de 20 graden Celsius staat Nerja en omgeving een aangenaam nazomerweekeinde te wachten. Ook de wind laat het op zaterdag 17 en zondag 18 oktober afweten volgens de jongste prognoses van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Voor dinsdag 20 oktober verwachten de meteorologen zelfs temperaturen van circa 26 graden Celsius, wél is er dan ook een kans op neerslag. Die regen wordt vooralsnog vooral verwacht op woensdag 21 oktober, terwijl de weerkundigen ook later in de week rekening houden met neerslag. De temperaturen schommelen daarbij iets boven de 20 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s