Vijfde speelronde eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de vijfde speelronde van het nieuwe voetbalseizoen in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zaterdagavond 17 oktober speelt AZ in Alkmaar een thuiswedstrijd tegen VVV Venlo, vanaf 20.00 uur. Een uur later spelen in Tilburg Willem II en FC Twente tegen elkaar. Koploper Feyenoord treedt op zondag 18 oktober om 12.15 uur aan voor een Rotterdamse derby tegen Sparta. Ajax speelt dan om 14.30 uur in Amsterdam tegen Heerenveen, PSV komt vanaf 16.45 uur in Zwolle in actie tegen PEC.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Het Andalusische Málaga CF treedt zondag om 18.15 uur aan voor een uitwedstrijd tegen Real Zaragoza voor de Spaanse Segunda División, Granada CF mag op het hoogste Spaanse niveau op zaterdag (13.00 uur) in het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion aan de bak voor een Andalusisch onderonsje met FC Sevilla.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s