Zonnige nazomerweek rond Nerja

NERJA – Nerja staat een week te wachten met fraai nazomerweer en veel zon, weinig wind en gemiddelde temperaturen van iets boven de twintig graden. Dit voorspellen de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun jongste weerberichten.

Een uitzondering in die vooruitzichten is momenteel woensdag 14 oktober, als de bij vlagen harde wind zich opwerpt als spelbreker. Daar staat tegenover dat de weerkundigen voorzien dat woensdag met een gemiddelde dagtemperatuur van 24 graden Celsius de warmste dag van de week wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s