Hog Roast-avond bij Fitzgerald’s

NERJA – Bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van het park Verano Azul onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja , wordt zondagavond 18 oktober een zogeheten ‘Hog Roast’ gehouden. De opbrengsten komen grotendeels ten goede aan de lokale dierenstichting Costa Animal Society (CAS).

Deelname aan de avond kost twintig euro per persoon, de avond begint om 19.00 uur waarbij de gitarist Alberto voor de live-muziek zorgt. Vooraf reserveren wordt aanbevolen, dit kan telefonisch via het nummer +34 64 351 428.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s