Terugloop van Corona-meldingen in Nerja

NERJA – Het aantal nieuwe besmettingen met het Covid-19 virus binnen de gemeente Nerja is de afgelopen week opnieuw teruggelopen in vergelijking met de weken ervoor. De afgelopen twee weken werden er vijf nieuwe gevallen geregistreerd, waarmee het totaal aantal geregistreerde gevallen in Nerja nu op 121 staat.

Hiervan zijn in het afgelopen half jaar twee personen overleden, 49 personen zijn inmiddels volledig genezen verklaard. De gemeente Nerja roept de inwoners én aanwezige toeristen zich vooral te (blijven) houden aan de momenteel geldende voorschriften en beperkingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s