Speciale tractor voor desinfectiediensten in kustgemeenten

NERJA – Op initiatief van de overkoepelende Mancomunidad Axarquía Costa del Sol is er sinds deze week voor de diverse kustgemeenten aan de Costa del Sol een nieuwe, speciaal uitgeruste. tractor beschikbaar voor desinfectiewerkzaamheden van de lokale schoonmaakdiensten.

De tractor is onder meer uitgerust met een vernevelaar en verstuiver, waarmee hij ook inzetbaar is voor desinfectie-werkzaamheden op moeilijk toegankelijke terreinen. Momenteel wordt de tractor in Nerja ingezet bij allerlei Covid-19 gerelateerde schoonmaak- en desinfectiewerkzaamheden.

Volgens de gemeente Nerja wordt met de inzet van de machine zowel op de stranden als op de straten de strijd tegen het Corona-virus aanzienlijk versterkt. De speciale tractor wordt door de betrokken gemeenten bij toerbeurt telkens een week gebruikt, daarnaast is hij inzetbaar voor specifieke diensten als één van deze gemeenten daarom vraagt.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s