Málaga CF komt niet voorbij UD Las Palmas

MALAGA – In de vijfde speelronde voor de Spaanse Segunda Divisón is voetbalclub Málaga CF er zondagmiddag 11 oktober niet in geslaagd zich te ontdoen van het bezoekende UD Las Palmas. In het vrijwel lege La Rosaleda-stadion van Málaga stond na negentig minuten voetbal nog altijd de beginstand op het scorebord: 0-0.

Beide ploegen hielden elkaar gedurende de gehele wedstrijd in evenwicht, ondanks een rode kaart voor Las Palmas-speler Alex Suarez vijf minuten voor de rust. De thuisclub slaagde er niet in om dit numerieke overwicht te vertalen in doelpunten, Málaga ontsnapte in de slotfase zelfs twee keer ternauwernood aan een tegentreffer. Onnauwkeurigheid in de afwerking speelde Las Palmas daarbij parten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s