Kans op regen in avonduren rond Nerja

NERJA – De meteorologen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorzien een grote kans op neerslag voor zondagavond en -nacht voor Nerja en naaste omgeving. Overdag is het, in de vooruitzichten, vooral bewolkt met een maximum temperatuur van 23 graden Celsius.

Van wind is daarbij nauwelijks sprake. Vanaf het middaguur op maandag 12 oktober worden forse opklaringen verwacht met veel zon, iets wat ook voor dinsdag 13 oktober is voorzien. Later in de komende week komen er wolkendekken voorbij drijven, de gemiddelde dagtemperatuur schommelt daarbij iets boven de grens van 20 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s