Viering Feria de Nerja dit jaar online

NERJA – Met een online-programma via internet hoopt de gemeente Nerja dit jaar een alternatief te bieden voor het befaamde Feria de Nerja, dat in verband met de huidige beperkingen rond het Corona-virus dit jaar is afgelast.

Het Feria de Nerja is, normaal gesproken, één van de grootste in zijn soort aan de Costa del Sol en geldt daarbij voor de meeste ondernemers tevens als afsluiting van het zomerseizoen. Als feestterrein doet dan de Carabeo-parkeerplaats dienst. Daarop staan naast tal van kermisattracties ook diverse feesttenten, waaronder bijvoorbeeld een speciale feesttent voor ouderen. Een deel van de (muzikale) festiviteiten speelt zich elk jaar ook af op de Plaza de España, in het verlengde van het Balcón de Europa. Daar staat dan de grote gemeentelijke feesttent waarin onder meer de verkiezing tot ‘Reina y Caballero’ (een verkiezing tot ‘dorpskoningin- en koning’) plaatsvindt.

Het Corona-virus zette dit jaar resoluut een streep door al deze activiteiten. Om het Feria toch ook dit jaar een beetje te vieren, heeft de gemeente Nerja van 9 tot en met 12 oktober een online-programma samengesteld op de diverse sociale media. Zo kan via de gemeentelijke Facebook-site vanaf zondag 4 oktober worden deelgenomen aan de jaarlijkse verkiezing tot koningin en koning van het Feria.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s