Temperaturen gaan weer omhoog rond Nerja

NERJA – Na de regenval van vrijdagavond en een relatief kille zaterdag gaan de temperaturen met ingang van zondag 4 oktober weer iets omhoog voor Nerja en omgeving. Dit voorziet de Spaanse meteorologische dient Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersvoorspellingen.

Waar het kwik op zaterdag niet veel hoger komt dan circa 21 graden Celsius, verwacht Aemet voor zondag en de rest van de komende week weer gemiddelde dagtemperaturen van 25 graden en iets daarboven. Ook de zon laat zich de komende dagen volop zien aan de Costa del Sol. De, dit weekeinde bij tijden nog vrij krachtige wind, gaat met ingang van maandag liggen volgens de weerkundigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s