Overdekt zwembad Nerja weer geopend

NERJA – Het overdekte zwembad van Nerja, achter de atletiekbaan langs de N-340 ter hoogte van Hotel Nerja Club, is na ruim twee jaar met ingang van donderdag 1 oktober weer open voor publiek. Het zwembad werd in april 2018 uit veiligheidsoverwegingen gesloten nadat technici diverse mankementen hadden ontdekt.

Na een investering van bijna twee ton en veel reparatiewerkzaamheden werd de geplande heropening dit voorjaar uitgesteld vanwege de opkomst van het Covid-19 virus. Bij de heropening worden alle, momenteel geldende, veiligheidsvoorschriften in acht genomen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s