Granada CF plaatst zich voor groepsfase Europa League

MALMÖ – Door ook de derde voorronde voor de Europa League te winnen heeft de Andalusische voetbalclub Granada CF zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Donderdagavond 1 oktober werd in Zweden tegenstander Malmö FF met 1-3 opzij gezet.

In eerdere voorrondes werden al Teuta Durrës uit Albanië met 4-0 en het Georgische Lokomotivi Tbilisi (2-0) uitgeschakeld. Donderdagavond nam Granada na een half uur spelen in Malmö de leiding via een treffer van de Venezolaan Darwin Machís. Op slag van rust kwam de thuisclub langszij dankzij een doelpunt van Jo Inge Berget.

Dertien minuten na de pauze nam Granada opnieuw de leiding in de wedstrijd. José-Antonio Rodríguez scoorde op aangeven van Carlos Neva de 1-2, Yangel Herrera maakte vijf minuten voor tijd aan alle onzekerheid een einde door de derde en bevrijdende Andalusische treffer binnen te werken: 1-3.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s