Vierde editie Ruta del Arte in Frigiliana

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana (op amper vijf kilometer van Nerja gelegen) staat volgende week de vierde editie van de Ruta del Arte Frigiliana op de rol. Deze kunstroute kan van vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober worden gelopen, routekaarten zijn verkrijgbaar bij het Oficina de Turismo van Frigiliana.

De tocht voert door de smalle en fraaie straatjes van het dorp langs de deelnemende locaties (dit jaar 24, vorig jaar waren dat er 34), waar werken van veertig kunstenaars zijn te zien. De Ruta del Arte is gedurende deze drie dagen geopend tussen 11.00-14.00 uur en tussen 16.00-20.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s