Málaga CF in eigen huis nipt langs Alcorcón

MALAGA – In het eigen La Rosaleda-stadion boekte voetbalclub Málaga CF zaterdag 26 september een zwaar bevochten 1-0 overwinning op tegenstander Alcorcón. De winnende treffer viel  vlak voor rust en kwam op naam van Cristian Rodríguez.

Het was de tweede zege in drie competitiewedstrijden voor de Segunda División van de Andalusische club, die deze competitie twee weken geleden begon met een 2-0 nederlaag bij Tenerife. Vorige week werd de eerste seizoenzege geboekt in een uitwedstrijd bij Castellón (0-1), dit keer werd de eerste thuiswedstrijd van de competitie winnend afgesloten met het kleinst mogelijke verschil.

Málaga had zaterdag de handen vol aan Alcorcón, dat zich minimaal gelijkwaardig toonde. Toen de Ghanees Richard Boateng vijf minuten voor tijd met een tweede gele kaart het veld moest verlaten, was de veer bij Alcorcón gebroken en kon Málaga de zwaar bevochten winst over de streep trekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s