Gratis museumbezoek in Almuñécar en La Herradura

ALMUNECAR/LA HERRADURA – Binnen de gemeente Almuñécar (een kleine twintig kilometer boven Nerja aan de kust gelegen) is het vanaf komende week mogelijk om gratis (op vrijdagen) een museum te bezoeken. De enige voorwaarde voor een gratis bezoek is het aantonen van een kassabon van één van de winkels in de kustplaatsen Almuñécar of La Herradura.

De actie is een gezamenlijk initiatief van de lokale winkeliersvereniging in samenwerking met de gemeente Almuñécar. Om voor een gratis entreebewijs in aanmerking te komen dient men op een vrijdag een aankoopbewijs uit één van de lokale winkels van dezelfde week te overleggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s