Granada CF neemt ook volgende horde in Europees avontuur

GRANADA – De Andalusische voetbalclub Granada CF heeft donderdagavond 24 september ook de volgende horde tijdens het debuut in de Europa League succesvol genomen. In het eigen Nuevo los Cármenes-stadion werd Lokomotivi Tblisi uit Georgië in de derde voorronde van het toernooi met 2-0 uitgeschakeld.

De overwinning kwam niet makkelijk tot stand. Nadat de rust met een 0-0 stand was bereikt, brak de Venezolaan Darwin Machís drie minuten na de hervatting voor de thuisclub de ban met de openingstreffer van de wedstrijd.

Tien minuten later werd Lokomotivi-speler Giorgi Gabadze met een rode kaart (twee keer geel) van het veld gestuurd en kreeg Granada een numerieke veldoverwicht in de schoot geworpen. Pas in de slotminuut leidde dit tot de bevrijdende tweede treffer: Jorge Molina werkte de bal namens Granada binnen: 2-0.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s