Granada CF pakt koppositie in Primera División

GRANADA – Met een 2-1 overwinning op Alavés, in het eigen stadion Nuevo Los Carménes, heeft voetbalclub Granada CF zondag 20 september de (gedeelde) koppositie gepakt in de Spaanse Primera División.

Vorige week won de Andalusische formatie het openingsduel in de competitie met 2-0 van Athletic de Bilbao, waardoor Granada na twee duels op het maximum aantal van zes punten staat. Een kanttekening daarbij is wel dat gerenommeerde topclubs als FC Barcelona en Atlético Madrid dit seizoen vanwege de Corona-perikelen nog niet in actie kwamen en dat hun eerste competitieduels werden uitgesteld.

Granada nam tegen Alavés al vroeg in de wedstrijd het initiatief. Binnen zeven minuten spelen stond de thuisclub op een 1-0 voorsprong na een treffer van Roberto Soldado. Alavés kwam halverwege de eerste helft nog wel op gelijke hoogte via José Luis Sanmartín. Daarna duurde het tot elf minuten voor tijd eer de Venezolaan Darwin Machís de winnende treffer liet optekenen voor zijn ploeg Granada CF.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s