Eredivisieduels Ajax en Feyenoord in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalduels voor de Eredivisie tussen Feyenoord en FC Twente en Ajax-RKC Waalwijk zijn zondagmiddag 20 september in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze is te vinden aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Zaterdag ontsnapte PSV in eigen huis aan een eerste puntverlies in de nieuwe competitie dankzij een late treffer in de vierde minuut van de blessuretijd tegen Emmen (2-1). Zondagmiddag zijn eerst Feyenoord (14.30 uur, tegenstander FC Twente) en vervolgens Ajax (16.45 uur tegen RKC Waalwijk) in hun verrichtingen te volgen bij El Fuego in Nerja.

Uit de Spaanse Primera Divisón is daar vanaf 18.30 uur de thuiswedstrijd van het naburige Granada CF tegen Alavés te zien, ook andere voetbalwedstrijden uit de Nederlandse, Britse, Belgische en Spaanse voetbalcompetities komen aan bod.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s