Online lezing bij Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan op vrijdag 18 september via internet een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Mary Sharp en heeft als titel ‘Promotheus and his Plight’. De lezing begint om 14.00 uur.

Voorheen werden de lezingen van de Arts Society gehouden in het Centro Cultural van Nerja, vanwege de huidige Corona-crisis worden de maandelijkse lezingen voor de rest van dit jaar aangeboden via internet. Meer informatie over de Arts Society Nerja is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com

Houd er, wat betreft de daarop gebruikte aanvangstijden, rekening mee dat er een verschil is van één uur qua tijdszones tussen Spanje en Engeland. De link waarop de lezing gevolgd kan worden is te vinden (vanaf het aangekondigde tijdstip) op het internetadres http://www.youtube.com/c/theartssociety .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s