Kwalificatieduels AZ en Willem II te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competities live uitgezonden op grote tv-schermen. De komende dagen zijn bij El Fuego de kwalificatieduels van Nederlandse clubs voor respectievelijk de Champions League en de Europa League te zien.

AZ speelt dinsdagavond 15 september (aanvang 19.00 uur) in de derde voorronde van de Champions League tegen Dynamo Kiev uit Oekraïne. Er volgt géén return, de winnaar (eventueel na verlenging of een strafschoppenserie) plaatst zich voor de volgende ronde. Willem II komt woensdagavond 16 september (aftrap om 18.30 uur) in actie voor een uitwedstrijd tegen het Luxemburgse Progres Niederkorn, een wedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League.

Donderdagmiddag 17 september speelt ook het Andalusische Granada CF een voorronde-wedstrijd voor de Europa League. Het uitduel tegen het Albanese KS Teuta Durrës wordt vanaf 16.00 uur gespeeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s