Onderhoud aan bermen langs wegen in Nerja

NERJA – Medewerkers van de gemeente Nerja zijn deze en de volgende week druk bezig met onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden langs de Barranco del Puerto. Met name de bermen worden daarbij onder handen genomen om het zicht voor automobilisten te verbeteren.

Ook het wegdek wordt gerepareerd, nadat de vele wortels van planten en bomen in de bermen langs de weg scheuren en gaten hebben veroorzaakt. Eerder deze zomer werd al de weg langs de Río Seco onder handen genomen. De wegen naar La Colada en Castillo Alto ondergaan binnenkort een soortgelijke schoonmaakbeurt.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s