Granada CF begint competitie met winst

GRANADA – Voetbalclub Granada CF is de nieuwe competitie voor de Spaanse Primera División zaterdagavond 12 september begonnen met een overwinning. In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes werd Athletic de Bilbao met 2-0 verslagen.

Beide doelpunten vielen in de tweede helft van de wedstrijd. Vier minuten na de pauze tekende Yangel Herrera voor de openingstreffer, nog eens vier minuten later verdubbelde Luis Milla de marge: 2-0. De bezoekers drongen daarna nog wel aan maar een doelpunt leverde dat niet op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s