Warm weekeinde in aantocht rond Nerja

NERJA – Komend weekeinde is het met temperaturen van circa 30 graden Celsius aangenaam toeven aan de Costa del Sol, zo voorzien de meteorologen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voor Nerja en omstreken. Rond Nerja lopen de temperaturen vanaf woensdag 9 september (gemiddelde dagtemperatuur 26 graden) op naar een gemiddelde waarde van 30 graden Celsius op zaterdag 12 september.

De zon voert daarbij de boventoon, de wind is matig tot zwak. Aan het einde van de week is er sprake van wat voorbij drijvende wolkendekken, voor maandag 14 september voorzien de weerkundigen een kans van zo’n 50 procent op neerslag. Koud wordt het daarbij niet, naar verwachting loopt ook dan het kwik nog op naar waarden tegen de grens van 30 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s