Andalucía overweegt verdere Corona-maatregelen

MALAGA/NERJA – De Junta de Andalucía overweegt nieuwe en verder gaande maatregelen in de strijd tegen het Corona-virus, nadat in de maand augustus het aantal geconstateerde besmettingen aan de Costa del Sol weer opliep. Zo wordt overwogen om het aantal evenementen in te dammen en te limiteren qua grootte. Dit stelde woordvoerder Elía Bendodo namens de Junta de Andalucía tijdens de wekelijkse persconferentie op dinsdag 8 september.

Gedurende de Spaanse vakantieperiode was er de afgelopen weken sprake van een forse toename van het aantal Corona-gevallen aan de Costa del Sol. “De situatie is zorgwekkend te noemen. Het is zaak om constant alert te zijn. We gaan de ontwikkelingen nauwkeurig monitoren en als er na de tweede week van september geen verbetering plaatsvindt, zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen”, gaf Bendodo aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s