Voetbalinterland Nederland-Italië in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana, is maandagavond 7 september de voetbalwedstrijd in Poule A van de Nations League tussen Nederland en Italië live te volgen.

De ontmoeting tussen beide nationale teams in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA  is vanaf 20.45 uur op meerdere grote tv-schermen te zien. Nederland klopte vrijdagavond in de eerste speelronde Polen met 1-0, Italië kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Bosnië en Herzegovina.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s