Dubbele winst atletiekclub Nerja in Spaanse beker

MADRID/NERJA – In de strijd om de Copa de España, de Spaanse atletiekbeker, hebben de atleten van Club Nerja de Atletismo Cueva de Nerja-UMA afgelopen weekeinde zowel bij de mannen als bij de vrouwen een geslaagde greep naar goud gedaan.

In het Vallehermoso-atletiekstadion van Madrid won zaterdag 5 september de vrouwenploeg van de succesvolle club uit Nerja de ploegenrangschikking, een dag later was het mannenteam uit Nerja eveneens succesvol. De vrouwen scoorden 121 punten, waarmee ze Agrupación Atlética Cataluña (96 punten) en Atletismo Valladolid (95 punten) ruimschoots de baas bleven.

Ook bij de mannen waren de atleten uit Nerja superieur. Het team kwam tot 119 punten, beduidend meer dan de ploeg van Surco Lucena (102 punten) en Tenerife (100 punten). Individuele overwinningen waren er namens de atletiekvereniging uit Nerja voor de hardlopers Zacarías Boufaljat (3000 meter), Jesús Gómez (200 meter), José Millán (100 meter), de 4×100 meter én de 4×400 meter estafette en polsstokhoogspringer Isidro Leiva.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s