Stranden van Nerja vanaf half tien ’s avonds afgesloten

NERJA – In een reactie op de tweede golf aan Corona-besmettingen heeft de gemeente Nerja besloten een reeks nieuwe maatregelen te nemen. Zo worden de lokale stranden tussen 21.30 uur en 07.00 uur voorlopig dagelijks afgesloten voor recreatiedoeleinden.

Ook is het aantal toegestane personen bij bruiloften en dergelijke bijgesteld: in plaats van het aanvankelijk geldende maximum van 300 personen (in de buitenlucht) is dit teruggedraaid tot 150 mensen, binnen een gesloten ruimte is dit aantal van 250 naar 100 teruggedraaid. De uiterste sluitingstijd is daarbij vastgesteld op 01.00 uur.

Voor congressen, vergaderingen en andersoortige evenementen geldt een maximum bezettingsgraad van 75 procent van de werkelijke capaciteit, waarbij de onderlinge afstand van anderhalve meter tussen personen, strikte handhygiëne (het veelvuldig ontsmetten) én het gebruik van een mondmasker verplicht is gesteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s