Atletiekclub uit Nerja slaat toe op Andalusische titelstrijd

NERJA – Met een totaal aan 27 medailles, waaronder acht keer goud voor een overwinning, was de atletiekclub Club Nerja de Atletismo Cueva de Nerja-UMA dé grootverdiener op de Andalusische kampioenschappen, die afgelopen weekeinde in Torremolinos werden gehouden.

Naast acht keer goud was er twaalf keer zilver en zeven keer brons voor de atleten uit Nerja. De gouden medailles kwamen op naam van Ben Amar Djellal, Javier Sánchez, Cristóbal Valenzuela, Antonio Zuasti, Darío Bruzón, Alba Lobato, Naomey Ezenwa  en Alba Sánchez.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s