Schoonmaakactie toegangswegen naar stranden Nerja

NERJA – Medewerkers van de gemeentelijke schoonmaakdiensten zijn de afgelopen dagen druk in de weer geweest met schoonmaakacties op en rond de diverse toegangswegen naar de stranden van Nerja. Met name de wegen en bermen in de omliggende natuurparken werden daarbij onder handen genomen.

Wethouder strandzaken María del Carmen López wijst daarbij nogmaals op de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf: “Een maatschappelijk en verantwoord gebruik van de stranden is essentieel voor het behoud ervan, vooral die buiten de stedelijke omgeving. Deze hebben veelal een gecompliceerde toegang, waardoor onderhoudswerkzaamheden moeilijk zijn.”

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s