Jaarlijkse triatlon van Frigiliana

FRIGILIANA – De 25ste  editie van de jaarlijkse Triatlon van Frigiliana wordt zaterdag 29 augustus afgewerkt in en rond het bergdorp Frigiliana op een kleine vijf kilometer afstand van Nerja. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur.

Het veld wordt daarbij onderverdeeld in zes categorieën: jeugd tot 15 jaar, junioren (15-17), senioren (18-29), veteranen 1 (30-39), veteranen 2 (40-49) en veteranen 3 (50 jaar en ouder). Voor de laatste vier categorieën bedragen de afstanden respectievelijk 500 meter zwemmen (in het gemeentelijk zwembad), 4,8 kilometer fietsen en 2,5 kilometer hardlopen en (beide laatste onderdelen voeren over een geaccidenteerd parcours).

Inschrijven (gratis) kan vooraf in de kantoren van het Pabellón Polideportivo (tot dertig minuten voor aanvang van de wedstrijden).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s