Stranden van Nerja om middernacht afgesloten

NERJA – De diverse stranden van Nerja worden vanaf vandaag om middernacht afgesloten. De sluiting geldt voorlopig dagelijks van middernacht tot 06.00 uur in de ochtend. De nachtelijke sluiting van de stranden behoort tot het pakket nieuwe maatregelen dat de gemeente Nerja vandaag, woensdag 19 augustus, heeft afgekondigd in de strijd tegen het het Covid-19 virus.

Andere maatregelen die al eerder deze week werden aangekondigd zijn de sluiting van nachtclubs en discotheken, terwijl ook café’s waar uitsluitend drank wordt verkocht voorlopig hun deuren moeten sluiten. Restaurants en horecabedrijven mét een keuken mogen wél open blijven maar dan tot maximaal 01.00 uur in de nacht, met de restrictie dat er na middernacht geen klanten meer worden binnengelaten.

Op naleving van de nieuwe maatregelen wordt de komende dagen streng gecontroleerd door agenten van zowel de Policía Local, de Guardia Civil als de Protección Civil, zo waarschuwt de gemeente Nerja. De maatregelen zijn het gevolg van de recente toename van Coronavirus-uitbraken aan de Costa del Sol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s