Schoonmaak rivieren en bermen in Nerja

NERJA – Medewerkers van de gemeente Nerja zijn vandaag begonnen met een uitgebreide schoonmaak van rivieren en bermen binnen de gemeente. De grootschalige schoonmaakactie maakt onderdeel uit van de reeks aan maatregelen die de gemeente Nerja heeft afgekondigd in de strijd tegen het Coronavirus.

Onder meer de Río Chíllar en de Río Seco worden daarbij onder handen genomen. Met name de rivierbeddingen en de bermen en wegen rond de rivieren worden daarbij schoongemaakt. Meer dan twintig medewerkers van de gemeente Nerja gaan zich de komende dagen met deze taken bezig houden.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s