Halve finales Europa League-voetbal en Formule 1-GP te volgen bij El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn zondag 16 en maandag 17 augustus de wedstrijden in de halve finales voor de Europa League live te volgen. Ook de Formule 1 Grand Prix op het circuit van Barcelona is zondagmiddag bij El Fuego te zien.

De Grand Prix en de voetbalwedstrijden zijn daar te zien op diverse grote tv-schermen. De Formule 1-GP (waarbij de Nederlander Max Verstappen de derde trainingstijd reaiaeerde) begint zondagmiddag om 15.10 uur. Zondagavond werken het Spaanse Sevilla en het Engelse Manchester United hun eerste onderlinge voetbalduel af in de halve finales voor de Europa League, aan dag later treffen Inter Milan (Italië) en Shakhtar Donetsk (Oekraïne) elkaar. Op beiden dagen beginnen de duels om 21.00 uur.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s