Extra controles op naleving Río Chíllar-verbod

NERJA – Met ingang van vandaag, zondag 16 augustus, worden er in Nerja vrijwilligers van de Protección Civil de Nerja ingezet bij de controles op de naleving van de tijdelijke verboden in verband met het Covid-19 virus. Zo controleert de Protección Civil onder meer bij de Río Chíllar, waar het momenteel niet is toegestaan te wandelen.

Ook op de toegangswegen van de stranden, zodra deze hun maximum capaciteit hebben bereikt, wordt gecontroleerd. Dat laatste kan voorafgaande aan een gepland bezoek worden gecontroleerd via de app Costasoleando, waarop de bezetting van de lokale stranden constant wordt bijgehouden. Het negeren van de huidige beperkingen komt de overtreder(s) zonder pardon te staan op een bekeuring, zo waarschuwt de gemeente Nerja.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s