Wijziging rijrichtingen in Maro

MARO – In het tot de gemeente Nerja behorende kustdorp Maro is de afgelopen week druk gesleuteld aan de verkeersstromen. Zo zijn diverse straten in het centrum veranderd in éénrichtingswegen, met als doel filevorming te vermijden en een betere verkeersdoorgang in Maro te creëren.

Daarvoor veranderden diverse straten in éénrichtingswegen. Dit geldt voor onder meer de Calle Real en de Calle Nueva, ook is de toegang tot de Calle Maravillas en de afdaling naar het strand gelimiteerd (met uitzondering voor de aanwonenden) op de momenten dat de maximum bezoekerscapaciteit van het strand is bereikt.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s