Werkgroep gaat naleving Corona-maatregelen monitoren

NERJA – De gemeente Nerja heeft een nieuwe werkgroep opgericht om de naleving van de Corona-maatregelen beter te kunnen monitoren en om voorlichting te geven, nu uit controles is gebleken dat de bevolking en de toeristen in Nerja steeds lakser worden met de naleving van de geldende voorschriften aangaande het Covid-19 virus.

Volgens de gemeente is dit noodzakelijk nu is gebleken dat de bevolking, ondanks de lichte toename van het aantal infecties, steeds nonchalanter wordt in het nemen van voorzorgsmaatregelen. Donderdag werd er opnieuw één nieuw Corona-geval gemeld in Nerja, waarmee het totaal aantal gevallen nu op 21 staat.

De gemeente stelt met nadruk dat het dragen van gezichtsmaskers in openbare ruimten momenteel verplicht is en dat er zonder pardon sancties worden uitgedeeld aan degenen die zich niet houden aan de geldende veiligheidsvoorschriften houden.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s