Kwartfinales Europees clubvoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo zijn daar deze week iedere avond wedstrijden in de Champions- en Europa League te zien op diverse grote tv-schermen. Maandagavond 10 augustus en dinsdagavond 11 augustus kunnen de kwartfinales voor de Europa League live worden gevolgd bij El Fuego, van woensdagavond 12 augustus tot en met zaterdagavond 15 augustus zijn daar de kwartfinalewedstrijden voor de Champions League te zien. Alle wedstrijden beginnen om 21.00 uur.

Maandagavond staan in de Europa League de duels Inter Milan-Bayer Leverkusen en Manchester United-FC Kopenhagen op de rol, een dag later speelt Shakhtar Donetsk tegen FC Basel en Wolverhampton Wanderers tegen FC Sevilla.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s