Acht stranden bij Nerja afgesloten in weekeinde

NERJA – Acht stranden van Nerja werden afgelopen weekeinde door de politie afgesloten wegens het bereiken van de maximum capaciteit, die is ingesteld vanwege de momenteel geldende beperkingen inzake het Corona-virus.

De drukte, deels veroorzaakt doordat de vakanties in Spanje zijn aangebroken, veroorzaakte een tijdelijke afsluiting van de stranden Burriana, Carabeillo, Torricilla, Carabeo, Calahonda, Maro, Caletilla en El Salón.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Een gedachte over “Acht stranden bij Nerja afgesloten in weekeinde

  1. Spijtig staan er geen guardias aan de ingang via “camino de Buriana” langs de andere ingang naar de playa via urb. Pueblo Chimenea. Strand was al uren afgesloten, behalve langs dit achterpoortje. 😰😰😰

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s