Zevende editie van Bluesfestival La Herradura

LA HERRADURA – In de kustplaats La Herradura wordt vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus de zevende editie van het jaarlijkse bluesfestival gehouden. Het festival wordt gehouden op een terrein bij het Castillo Carlos III in La Herradura.

Opgetreden wordt er door de artiesten Rafael Amargo en Patricia Kraus op vrijdag 21 augustus, een dag later staan (wederom) Rafael Amargo én de formatie Red House op het programma. Tot het festival behoort ook een optreden op vrijdag 14 augustus van de Blues Band de Granada, op het Plaza de la Independencia van La Herradura (aanvang 22.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s