Hervatting Europees clubvoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Deze week worden de Europese voetbalcompetities in zowel de Europa League als de Champions League hervat na de gedwongen pauze vanwege het Covid-19 virus. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden woensdagavond 5 augustus tot en met zaterdagavond 8 augustus de returns in de achtste finales voor de Europa Leauge en Champions League uitgezonden op diverse grote tv-schermen.

Woensdagavond 5 augustus  (aanvang 21.00 uur) staat in de Europa League onder meer het duel tussen het Engelse Manchester United en het Oostenrijkse LASK Linz op de rol, waarbij United een riante 5-0 voorsprong verdedigt.  Op donderdagavond 6 augustus staan onder meer de returnduels Bayer Leverkusen-Glasgow Rangers (18.55 uur, eerste duel 3-1) en Wolverhampton Wanderers-Olympiakos Piraeus  (21.00 uur, eerste duel 1-1) op het programma.

De Champions League wordt vrijdagavond 8 augustus hervat met Juventus-Olympique Lyonnais (0-1 in de eerste wedstrijd) en Manchester City-Real Madrid (eerste duel 2-1). Zaterdagavond 9 augustus zijn in deze competitie de duels FC Barcelona-Napoli (eerste duel 1-1) en Bayern München-Chelsea (waarbij de Duitsers een 3-0 voorsprong verdedigen) te zien. Al deze wedstrijden beginnen om 21.00 uur.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s