Flamencomuziek met Manuel Rodriguez Sevillita bij bar El Molino

NERJA – In een van de oudste barretjes van Nerja, El Molino aan de Calle San José in de binnenstad, staat zowel maandag 3 augustus als dinsdag 4 augustus een avond vol flamencomuziek op het programma.

De flamenco-artiest Manuel Rodriguez Sevillita treedt dan op vanaf circa 22.00 uur. Bar El Molino is vooral bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’. El Molino is te vinden in het centrum van de stad aan de Calle San José, die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s