Guardia rolt drugsbende uit Málaga op

NERJA – De arrestatie van een man tijdens een verkeerscontrole in Nerja heeft aan de basis gestaan van een grootschalige politieactie rond Málaga en omstreken, waarbij vier verdachten zijn aangehouden. Het kwartet wordt verdacht van grootschalige cocaïne-handel.

De eerste aanhouding in Nerja kwam tot stand nadat de man tijdens een toevallige verkeerscontrole op de vlucht sloeg. Na zijn aanhouding doorzochten agenten zijn auto, waarbij vier kilo softdrugs werd aangetroffen. Verder onderzoek leidde de agenten naar andere bendeleden, die in verborgen compartimenten van hun auto’s cocaïne vanuit Málaga vervoerden naar andere plaatsen in Andalusië.  

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s